top of page

HEMVÄLJAREN

Hemväljaren är framtagen att fungera som ett hjälpmedel för er slutkund och som ett säljredskap. En lösning där information och försäljningsmaterial som är framtagen för projektet samlas på ett enda lättåtkomligt ställe. 

På ett enkelt sätt får man en snabb överblick på hur projektet ser ut och vilka bostäder som finns lediga och var de är lokaliserade. Med ett klick så tar man sig in i de lediga bostäderna och man får se enskild fakta och genom bostadsväljaren göra en intresseanmälan.

 

Vår hemväljare har ett designat gränssnitt som gör den flexibel och lätt att integrera med era projektsidor. För er som använder Wordpress för era projektsidor finns också ett plugin tillgängligt för att göra integrationen ännu enklare.

Kombinera Hemväljaren med vår solstudie för att se hur solen faller på ert projekt. Eller bädda in någon av våra andra produkter​. 

Hemväljaren kan trots sitt namn såklart användas för att välja andra saker än hem, som tex kontor, tomter eller lokaler. Bostadsväljare och Lägenhetsväljare är andra vanliga namn för samma sak, men vi tycker att det inte bara är en lägenhet eller bostad man skall köpa utan ett hem, så därför kallar vi den för Hemväljare.

INSTRUKTIONSFILM HEMVÄLJAREN

klicka på filmen nedan för att se hur vi kan anpassa vår Hemväljare efter dina behov. 

bottom of page